Treballs Fi de Grau> Bioquímica i Biotecnologia

Projecte de restauració col·lectiva i nutrició clínica personalitzada dirigida per dietistes-nutricionistes en vers l'alimentació sostenible, ecològica i saludable

  • Datos identificativos

    Identificador: TFG:3969
  • Autores:

    Almeida Costa, Brunna Yasmin
  • Otros:

    Fecha de alta en el repositorio: 2021-09-09
    Resumen: La necessitat de portar una alimentació i un estil de vida saludable s’ha dificultat en la societat actual. L’objectiu d’aquest projecte és el disseny d’un nou concepte de negoci que incorpora en el mateix establiment, un restaurant amb menjar sostenible, ecològic i saludable, una consulta dietètica i una botiga amb aliments de proximitat, sostenibles i ecològics. La metodologia utilitzada és la descripció de cadascuna de les parts del negoci. S’ha aconseguit crear menús amb plats saludables i variats, crear una consulta de nutrició personalitzada i oferir als clients productes de qualitat, ecològics i de proximitat.
    Materia: Nutrició
    Idioma: Català
    Áreas temáticas: Ciencias de la salud Health sciences Ciències de la salut
    Departamento: Bioquímica i Biotecnologia
    Estudiante: Almeida Costa, Brunna Yasmin
    Curso académico: 2020-2021
    Título en diferentes idiomas: Proyecto de restauración colectiva y nutrición clínica personalizada dirigida por dietistas-nutricionistas en verso a la alimentación sostenible, ecológica y saludable Collective catering and clinical nutrition project by dietitians-nutritionists in towards sustainable, ecological and healthy eating Projecte de restauració col·lectiva i nutrició clínica personalitzada dirigida per dietistes-nutricionistes en vers l'alimentació sostenible, ecològica i saludable
    Fecha de la defensa del treball: 2021-06-07
    Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess
    Palabras clave: Restaurante, consulta dietética, comida saludable Restaurant, dietary consultation, healthy food Restaurant, consulta dietètica, menjar saludable
    Confidencialidad: No
    Créditos del TFG: 9
    Título en la lengua original: Projecte de restauració col·lectiva i nutrició clínica personalitzada dirigida per dietistes-nutricionistes en vers l'alimentació sostenible, ecològica i saludable
    Director del proyecto: Martí Cid, Roser
    Enseñanza(s): Nutrició Humana i Dietètica
    Entidad: Universitat Rovira i Virgili (URV)
  • Palabras clave:

    Ciencias de la salud
    Health sciences
    Ciències de la salut
    Nutrició
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar