Fecha de alta en el repositorio: 2021-09-09
Resumen: La necessitat de portar una alimentació i un estil de vida saludable s’ha dificultat en la societat actual. L’objectiu d’aquest projecte és el disseny d’un nou concepte de negoci que incorpora en el mateix establiment, un restaurant amb menjar sostenible, ecològic i saludable, una consulta dietètica i una botiga amb aliments de proximitat, sostenibles i ecològics. La metodologia utilitzada és la descripció de cadascuna de les parts del negoci. S’ha aconseguit crear menús amb plats saludables i variats, crear una consulta de nutrició personalitzada i oferir als clients productes de qualitat, ecològics i de proximitat.
Materia: Nutrició
Idioma: Català
Áreas temáticas: Ciencias de la salud Health sciences Ciències de la salut
Departamento: Bioquímica i Biotecnologia
Estudiante: Almeida Costa, Brunna Yasmin
Curso académico: 2020-2021
Título en diferentes idiomas: Proyecto de restauración colectiva y nutrición clínica personalizada dirigida por dietistas-nutricionistas en verso a la alimentación sostenible, ecológica y saludable Collective catering and clinical nutrition project by dietitians-nutritionists in towards sustainable, ecological and healthy eating Projecte de restauració col·lectiva i nutrició clínica personalitzada dirigida per dietistes-nutricionistes en vers l'alimentació sostenible, ecològica i saludable
Fecha de la defensa del treball: 2021-06-07
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess
Palabras clave: Restaurante, consulta dietética, comida saludable Restaurant, dietary consultation, healthy food Restaurant, consulta dietètica, menjar saludable
Confidencialidad: No
Créditos del TFG: 9
Título en la lengua original: Projecte de restauració col·lectiva i nutrició clínica personalitzada dirigida per dietistes-nutricionistes en vers l'alimentació sostenible, ecològica i saludable
Director del proyecto: Martí Cid, Roser
Enseñanza(s): Nutrició Humana i Dietètica
Entidad: Universitat Rovira i Virgili (URV)