Creation date in repository: 2022-07-26
Abstract: "La crisi del turisme de masses i una creixent demanda de experiències personalitzades, autèntiques, que ajudin al desenvolupament personal, segueixin valors mediambientals, i fomentin el contacte amb la natura i les cultures locals; han fet sorgir noves tipologies turístiques, com l’oleoturisme. Al Bages, diversos agents locals han realitzat accions per a potenciar desenvolupament de l’oleoturisme, però la oferta segueix sent escassa i poc estructurada. Per tant, l'objectiu d'aquest estudi és comprovar si la gestió de l’activitat oleoturística al Bages és l'òptima per al seu desenvolupament. A partir d’una revisió literària i entrevistes a diversos Consells Comarcals, s’ha conclòs que aquesta gestió és bona, però no òptima, proposant diverses estratègies de millora. "
Subject: Turisme
Language: cat
Subject areas: Turismo y ocio Tourism and leisure Turisme i oci
Department: Gestió d'Empreses
Student: Martínez Pérez, Júlia
Academic year: 2021-2022
Title in different languages: Competitividad o diferenciación. La incipiencia del oleoturismo en el Bages. Competitiveness or Differentiation. The beginnings of oil tourism in Bages. Competitivitat o Diferenciació. La incipiència de l’oleoturisme al Bages.
Work's public defense date: 2022-06-13
Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
Keywords: Oleoturismo, Gestión turística, Bages Oil tourism, Tourism management, Bages Oleoturisme, Gestió turística, Bages
Confidenciality: No
TFG credits: 6
Title in original language: Competitivitat o Diferenciació. La incipiència de l’oleoturisme al Bages.
Project director: Sorolla Vidal, Natxo
Education area(s): Gestió de Turisme i Hoteleria
Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)