Treballs Fi de Grau> Química Analítica i Química Orgànica

Influencia química y organoléptica de la fermentación con raspón en un vino monovarietal de Garnacha tinta

  • Identification data

    Identifier: TFG:5146
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFG5146
  • Authors:

    Vizcarra García, Celia
  • Others:

    Creation date in repository: 2022-07-28
    Subject: Tecnologia dels aliments
    Language: spa
    Subject areas: Enologia Enology Enología
    Department: Química Analítica i Química Orgànica
    Student: Vizcarra García, Celia
    Academic year: 2021-2022
    Title in different languages: Influència química i organolèptica de la fermentació amb rapa en un vi monovarietal de Garnatxa negra Chemical and organoleptic influence of fermentation with stems in a monovarietal red Grenache wine Influencia química y organoléptica de la fermentación con raspón en un vino monovarietal de Garnacha tinta
    Work's public defense date: 2022-06-22
    Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
    Keywords: raspón, racimo entero, Garnacha, físico-químico, sensorial stems, whole bunch, Grenache, physicochemical, sensory rapa, raïm sencer, Garnatxa, físico-químic, sensorial
    Confidenciality: No
    TFG credits: 15
    Title in original language: Influencia química y organoléptica de la fermentación con raspón en un vino monovarietal de Garnacha tinta
    Project director: Aceña Muñoz, Laura
    Education area(s): Enologia
    Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
  • Keywords:

    Enologia
    Enology
    Enología
    Tecnologia dels aliments
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar