Creation date in repository: 2022-07-28
Subject: Tecnologia dels aliments
Language: spa
Subject areas: Enologia Enology Enología
Department: Química Analítica i Química Orgànica
Student: Vizcarra García, Celia
Academic year: 2021-2022
Title in different languages: Influència química i organolèptica de la fermentació amb rapa en un vi monovarietal de Garnatxa negra Chemical and organoleptic influence of fermentation with stems in a monovarietal red Grenache wine Influencia química y organoléptica de la fermentación con raspón en un vino monovarietal de Garnacha tinta
Work's public defense date: 2022-06-22
Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
Keywords: raspón, racimo entero, Garnacha, físico-químico, sensorial stems, whole bunch, Grenache, physicochemical, sensory rapa, raïm sencer, Garnatxa, físico-químic, sensorial
Confidenciality: No
TFG credits: 15
Title in original language: Influencia química y organoléptica de la fermentación con raspón en un vino monovarietal de Garnacha tinta
Project director: Aceña Muñoz, Laura
Education area(s): Enologia
Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)