Creation date in repository: 2023-01-16
Abstract: L’objectiu principal d’aquest estudi és caracteritzar físico-químicament el comportament d’una crema d’espinacs amb quatre microalgues diferents a dos nivells d’addició, per determinar quina fórmula presenta més similituds amb la crema original. L’estudi s’emmarca dins de Profuture, un projecte de recerca europeu coordinat per IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària) que té com a objectiu augmentar progressivament la producció de microalgues i preparar el mercat per la incorporació de les seves proteïnes com a ingredients per productes innovadors i sostenibles en el sector de l’alimentació humana i animal.
Subject: Tecnologia dels aliments
Language: cat
Subject areas: Bioquímica y biotecnología Biochemistry and biotechnology Bioquímica i biotecnologia
Department: Enginyeria Química
Student: Climent Figuerola, Èlia
Academic year: 2021-2022
Title in different languages: Estudio de la incorporación de microalgas como fuente de proteína en cremas de verduras Study of the addition of microalgae as a source of protein in vegetable creams Estudi de la incorporació de microalgues com a font de proteïna en cremes de verdures
Work's public defense date: 2022-02-04
Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
Keywords: Microalga, proteína, vegetal Microalgae, protein, vegetable Microalga, proteïna, vegetal
Confidenciality: No
TFG credits: 9
Title in original language: Estudi de la incorporació de microalgues com a font de proteïna en cremes de verdures
Project director: Güell Saperas, Carme
Education area(s): Tècniques de Bioprocessos Alimentaris
Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)