Treballs Fi de Grau> Enginyeria Química

Estudi de la incorporació de microalgues com a font de proteïna en cremes de verdures

  • Identification data

    Identifier: TFG:5481
    Authors:
    Climent Figuerola, Èlia
  • Others:

    Creation date in repository: 2023-01-16
    Abstract: L’objectiu principal d’aquest estudi és caracteritzar físico-químicament el comportament d’una crema d’espinacs amb quatre microalgues diferents a dos nivells d’addició, per determinar quina fórmula presenta més similituds amb la crema original. L’estudi s’emmarca dins de Profuture, un projecte de recerca europeu coordinat per IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària) que té com a objectiu augmentar progressivament la producció de microalgues i preparar el mercat per la incorporació de les seves proteïnes com a ingredients per productes innovadors i sostenibles en el sector de l’alimentació humana i animal.
    Subject: Tecnologia dels aliments
    Language: cat
    Subject areas: Bioquímica y biotecnología Biochemistry and biotechnology Bioquímica i biotecnologia
    Department: Enginyeria Química
    Student: Climent Figuerola, Èlia
    Academic year: 2021-2022
    Title in different languages: Estudio de la incorporación de microalgas como fuente de proteína en cremas de verduras Study of the addition of microalgae as a source of protein in vegetable creams Estudi de la incorporació de microalgues com a font de proteïna en cremes de verdures
    Work's public defense date: 2022-02-04
    Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
    Keywords: Microalga, proteína, vegetal Microalgae, protein, vegetable Microalga, proteïna, vegetal
    Confidenciality: No
    TFG credits: 9
    Title in original language: Estudi de la incorporació de microalgues com a font de proteïna en cremes de verdures
    Project director: Güell Saperas, Carme
    Education area(s): Tècniques de Bioprocessos Alimentaris
    Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
  • Keywords:

    Bioquímica y biotecnología
    Biochemistry and biotechnology
    Bioquímica i biotecnologia
    Tecnologia dels aliments
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar