Treballs Fi de Grau> Pedagogia

Pedagogia i el dol per separació. La visió dels professionals de l'àmbit social i de la infància protegida.

 • Identification data

  Identifier: TFG:5485
  Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFG5485
 • Authors:

  Castellà de la Cruz, Aïda
 • Others:

  Creation date in repository: 2023-01-16
  Abstract: La principal finalitat de la investigació és conèixer els recursos que tenen els professionals de l'àmbit social (EAIA, CRAE, EVAMI i casa d'infants) i així detectar les necessitats que tenen davant de l'abandó dels infants amb els quals treballen. A més, veure quin procés utilitzen i segueixen els professionals de la pedagogia en l'àmbit social i de la infància protegida per treballar el dol en els infants i adolescents. Per fer possible aquesta investigació, s'ha portat a terme una entrevista amb diferents professionals els quals han influenciat de manera qualitativa el grau de treball respecte al dol dels infants protegits. Amb tota la informació recollida s'ha pogut veure que no tenen ni recursos, ni eines suficients per treballar el dol, i tampoc se'ls ofereix en depèn quin lloc de treball formació sobre aquest. Això comporta que no puguin treballar de manera correcta el dol, de manera que no segueixen un procés comú d'actuació davant una separació entre infant i família.
  Subject: Pedagogia
  Language: cat
  Subject areas: Ciencias de la educación Education sciences Ciències de l'educació
  Department: Pedagogia
  Student: Castellà de la Cruz, Aïda
  Academic year: 2021-2022
  Title in different languages: Pedagogia y el duelo por separación. La visión de los profesionales del ámbito social y de la infancia protegida Pedagogy and separation bereavement. The view of professionals in the social and child welfare field. Pedagogia i el dol per separació. La visió dels professionals de l'àmbit social i de la infància protegida.
  Work's public defense date: 2022-06-13
  Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Keywords: PEDAGOGIA, CONTEXT FAMILIAR, RECURSOS PEDAGOGY, FAMILY CONTEXT, RESOURCES PEDAGOGÍA, CONTEXTO FAMILIAR, RECURSOS
  Confidenciality: No
  TFG credits: 9
  Title in original language: Pedagogia i el dol per separació. La visió dels professionals de l'àmbit social i de la infància protegida.
  Project director: Camarero Figuerola, Marta
  Education area(s): Pedagogia
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Keywords:

  Ciencias de la educación
  Education sciences
  Ciències de l'educació
  Pedagogia
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar