Treballs Fi de Grau> Pedagogia

Les tradicions a l'Arboç: trets característics en el segon cicle d'Educació Infantil.

 • Identification data

  Identifier: TFG:7223
 • Authors:

  Morales Navarro, Pol
 • Others:

  Creation date in repository: 2024-06-28
  Abstract: "L’aprenentatge de les tradicions locals és indispensable per desenvolupar la identitat cultural i el sentiment de pertinença. El menyspreu a les tradicions culturals ha abocat el sistema educatiu a la crisi de la transmissió, una de les problemàtiques més rellevants dels darrers anys Amilburu (2020). El treball està relacionat amb l’acompliment dels ODS 4 i 11. S’emmarca en el context d’una escola de l’Arboç ubicada al Baix Penedès. La metodologia que s’empra en aquesta investigació és l’EDR (Lehrmann et al., 2022), la qual contempla l’anàlisi, el disseny i implementació i l’avaluació. Amb la finalitat d’assolir els objectius es crea un web amb activitats digitals relacionades amb els trets culturals de l’Arboç. Aquesta proposta s’ha sotmès a una valoració d’experts obtenint un resultat global de 9,15. La nota global dels jocs, valorats tant pels experts com pels infants ha estat un 4,6 sobre 5. Les rúbriques d’avaluació mostren l’evolució ascendent i positiva quant al coneixement dels infants envers els trets culturals i tradicionals de l’Arboç."
  Subject: Educació
  Language: cat
  Subject areas: Ciències de l'educació
  Department: Pedagogia
  Student: Morales Navarro, Pol
  Academic year: 2023-2024
  Title in different languages: Las tradiciones en l'Arboç: características en el segundo ciclo de Educación Infantil. Traditions in l'Arboç: characteristic features in the second cycle of Early Childhood Education. Les tradicions a l'Arboç: trets característics en el segon cicle d'Educació Infantil.
  Work's public defense date: 2024-06-13
  Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Keywords: Tradiciones, l’Arboç, educación infantil Traditions, l'Arboç, chilhood education. Tradicions, l’Arboç, educació infantil.
  Confidenciality: No
  Title in original language: Les tradicions a l'Arboç: trets característics en el segon cicle d'Educació Infantil.
  Project director: Balanyà Rebollo, Judith
  Education area(s): Educació Infantil
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Keywords:

  Ciències de l'educació
  Educació
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar