Treballs Fi de Grau> Pedagogia

\\Redisseny dels espais educatius del segon cicle d’educació infantil: principis per a maximitzar el potencial educatiu d’un espai escolar.\\

 • Identification data

  Identifier: TFG:7224
 • Authors:

  Morillas Vicente, Lídia
 • Others:

  Creation date in repository: 2024-06-28
  Abstract: "Aquest treball de fi de grau té com a objectiu redissenyar els espais educatius del segon cicle d'educació infantil per crear un espai facilitador de la intervenció educativa. S'ha dut a terme una anàlisi detallada dels principis de disseny d'espais educatius i les necessitats específiques dels nens i nenes en aquesta etapa educativa, basant-se en les directrius de la UNESCO, el Ministeri d'Educació, la Generalitat de Catalunya i altres. L'estudi utilitza una metodologia qualitativa i quantitativa, incloent entrevistes amb mestres i professionals del disseny, així com qüestionaris de valoració. Aquest treball proposa solucions innovadores i pràctiques per a la millora dels entorns educatius, contribuint així a una educació més inclusiva, equitativa i de qualitat."
  Subject: Educació
  Language: cat
  Subject areas: Ciències de l'educació
  Department: Pedagogia
  Student: Morillas Vicente, Lídia
  Academic year: 2023-2024
  Title in different languages: Rediseño de los espacios educativos del segundo ciclo de educación infantil: principios para maximizar el potencial educativo de un espacio escolar. Redesigning Educational Spaces for the Second Cycle of Early Childhood Education: Principles for Maximizing the Educational Potential of a School Space. "Redisseny dels espais educatius del segon cicle d’educació infantil: principis per a maximitzar el potencial educatiu d’un espai escolar."
  Work's public defense date: 2024-06-13
  Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Keywords: "Diseño de espacios educativos, rediseño, educación infantil, principios del diseño de espacios educativos." "Educational space design, redesign, early childhood education, learning spaces, principles of educational space design." "Disseny d'espais educatius, redisseny, educació infantil, espais d'aprenentatge, principis del disseny d’espais educatius."
  Confidenciality: No
  Title in original language: "Redisseny dels espais educatius del segon cicle d’educació infantil: principis per a maximitzar el potencial educatiu d’un espai escolar."
  Project director: Balanyà Rebollo, Judith
  Education area(s): Educació Infantil
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Keywords:

  Ciències de l'educació
  Educació
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar