Treballs Fi de Grau> Bioquímica i Biotecnologia

Effects of probiotic strains on the regulatory mechanisms of inflammation in poultry

  • Datos identificativos

    Identificador: TFG:6018
  • Autores:

    Lores Urquizu, Mònica
  • Otros:

    Fecha de alta en el repositorio: 2023-07-17
    Resumen: L'ús excessiu d'antibiòtics en la producció animal és una de les fonts més importants de bacteris resistents a múltiples fàrmacs que esdevenen un risc enorme per a la salut pública. La reducció de l'ús d'antibiòtics és essencial, però cal més investigació per trobar alternatives amb un mode d'acció similar. Els probiòtics es consideren alternatives prometedores a causa de la seva immunomodulació i capacitats antimicrobianes que milloren l'eficiència i la salut animal. En aquest sentit, aquest estudi es va centrar en l'anàlisi dels efectes beneficiosos de 3 soques probiòtiques seleccionades sobre el rendiment i els paràmetres immunològics de les aus de corral quan es veuen desafiats amb una dieta proinflamatòria The overuse of antibiotics in animal production is one of the most important sources of multidrug resistant bacteria becoming an enormous risk for the public health. The reduction of antibiotics use is essential, but more research is needed to find alternatives with a similar mode of action. Probiotics are considered promising alternatives due to their immunomodulation and antimicrobial capacities improving the efficiency and animal health. In this regard, this study was focuses on the analysis of beneficial effects of 3 selected probiotic strains on the performance and immune parameters of poultry when they are challenged with a proinflammatory diet
    Materia: Probiòtics
    Idioma: en
    Áreas temáticas: Bioquímica i biotecnologia Biochemistry and biotechnology Bioquímica y biotecnología
    Departamento: Bioquímica i Biotecnologia
    Estudiante: Lores Urquizu, Mònica
    Curso académico: 2021-2022
    Título en diferentes idiomas: Efectes de soques probiòtiques sobre els mecanismes reguladors de la inflamació en aus de corral Effects of probiotic strains on the regulatory mechanisms of inflammation in poultry Efectos de cepas probióticas sobre los mecanismos reguladores de la inflamación en aves de corral
    Fecha de la defensa del treball: 2022-06-22
    Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess
    Palabras clave: immunomodulació, aus de corral, probiòtics immunomodulation, poultry, probiotics inmunomodulación, aves de corral, probióticos
    Confidencialidad: Si
    Título en la lengua original: Effects of probiotic strains on the regulatory mechanisms of inflammation in poultry
    Director del proyecto: Rodríguez Gallego, Esther; Tarradas Font , Joan
    Enseñanza(s): Bioquímica i Biologia Molecular
    Entidad: Universitat Rovira i Virgili (URV)
  • Palabras clave:

    Bioquímica i biotecnologia
    Biochemistry and biotechnology
    Bioquímica y biotecnología
    Probiòtics
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar