Treballs Fi de Màster> Gestió d'Empreses

Kit de inicio de gastronomía sensorial mediante sistema FGM (Flash Glucose Monitoring): Cocreación de valor con los potenciales usuarios para el desarrollo de producto y los servicios complementarios

  • Dades identificatives

    Identificador: TFM:1206
    Autors:
    Morales Ortiz, Omar
  • Altres:

    Paraules clau: cocreació, gastronomia sensorial, diabetes co-creation, sensory gastronomy, diabetes cocreación, gastronomía sensorial, diabetes
    Títol en diferents idiomes: Kit d'inici de gastronomia sensorial mitjançant sistema FGM (Flash Glucose Monitoring): Cocreació de valor amb els usuaris potencials per al desenvolupament de producte i els serveis complementaris Sensory gastronomy starter kit using FGM (Flash Glucose Monitoring) system: Co-creation of value with potential users for product development and complementary services
    Àrees temàtiques: Economia i empresa Economic and business sciences Economía y empresa
    Confidencialitat: No
    Curs acadèmic: 2021-2022
    Estudiant: Morales Ortiz, Omar
    Departament: Gestió d'Empreses
    Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
    Data de la defensa del treball: 2022-09-14
    Crèdits del TFM: 12
    Director del projecte: García Álvarez, María Ercilia
    Resum: El presente trabajo se centra en el objectivo de implementación a escala de negocio de la posibilidad de crear tendencia comercial a través de potenciales consumidores finales realizando una acción de cocreación teniendo como base fundamental la generación de valor por medio de una iniciativa y proyecto empresarial que aporte ganancias internas y externas para consumidores del producto (kit de inicio de gastronomia sensorial y biosensor FGM) y del servicio propuesto (servicios complementarios) Aquest treball se centra en l'objectiu d‟implementació a escala de negoci de la possibilitat de crear tendència comercial a través de potencials consumidors finals realitzant una acció de cocreació tenint com a base fonamental la generació de valor per mitjà d'una iniciativa i projecte empresarial que aporti guanys interns i externs per a consumidors del producte (kit d'inici de gastronomia sensorial i biosensor FGM) i del servei proposat (serveis complementaris).
    Matèria: Empreses--Creació
    Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)
    Idioma: spa
    Ensenyament(s): Emprenedoria i Innovació
    Títol en la llengua original: Kit de inicio de gastronomía sensorial mediante sistema FGM (Flash Glucose Monitoring): Cocreación de valor con los potenciales usuarios para el desarrollo de producto y los servicios complementarios
    Data d'alta al repositori: 2022-11-21
  • Paraules clau:

    Economia i empresa
    Economic and business sciences
    Economía y empresa
    Empreses--Creació
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar