Treballs Fi de Màster> Bioquímica i Biotecnologia

Anàlisi fisicoquímic i nutricional de la capota d'ametlla: valorització de la capota per a l'obtenció de components bioactius en alimentació funcionalProjecte HULLinFOOD

  • Dades identificatives

    Identificador: TFM:1969
    Autors:
    Garcia Badia, Marina
  • Altres:

    Paraules clau: capota, valoritzaición, economia circular hood, valorization, circular economy capota, valorització, economica circular
    Títol en diferents idiomes: Análisis físico-químico y nutricional de la capota de almendra: valorización de la capota para la obtención de componentes bioactivos en alimentación funcional Proyecto HULLinFOOD Physicochemical and nutritional analysis of the almond shell: valorization of the shell to obtain bioactive components in functional food HULLinFOOD Project
    Àrees temàtiques: Industrias agroalimentarias Food and agricultural industries Indústries agroalimentàries
    Confidencialitat: No
    Curs acadèmic: 2023-2024
    Estudiant: Garcia Badia, Marina
    Aprenentatge Servei: No
    Departament: Bioquímica i Biotecnologia
    Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
    Data de la defensa del treball: 2024-09-10
    Crèdits del TFM: 18
    Director del projecte: Aragonés Bargalló, Gerard
    Resum: El projecte HULLINFOOD és una iniciativa dirigida a abordar els desafiaments globals vinculats a la seguretat alimentària i la gestió sostenible dels residus. Se centra en la valorització de la capota d'ametlla, un subproducte tradicionalment destinat a l'alimentació animal, però que es reconeix per contenir compostos bioactius amb aplicacions prometedores en el camp de l'alimentació funcional. Durant la meva estada de pràctiques, vaig participar en les fases inicials del projecte, incloent la preparació i neteja de la capota d'ametlla i l'anàlisi de les seves propietats nutricionals i fisicoquímiques. Això incloïa la quantificació de proteïnes, fibra, greixos, cendres, humitat i polifenols en diverses varietats d'ametlla.
    Matèria: Transformació dels aliments
    Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)
    Idioma: ca
    Ensenyament(s): Nutrició i Metabolisme
    Títol en la llengua original: Anàlisi fisicoquímic i nutricional de la capota d'ametlla: valorització de la capota per a l'obtenció de components bioactius en alimentació funcionalProjecte HULLinFOOD
    Data d'alta al repositori: 2025-05-22
  • Paraules clau:

    Industrias agroalimentarias
    Food and agricultural industries
    Indústries agroalimentàries
    Transformació dels aliments
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar