Paraules clau: Llúpol, isohumulona, olis essencials Hop, isohumulone, essential oils Lúpulo, isohumulona, aceites esenciales
Títol en diferents idiomes: Desenvolupament tecnològic de l'llúpol: A nivell Microbrewery Technological development of hops: At the Microbrewery level Desarrollo tecnológico del lúpulo: A nivel Microbrewery
Àrees temàtiques: Enologia Enology Enología
Confidencialitat: No
Curs acadèmic: 2020-2021
Codirector del treball: Vieitez Álvarez, María Isabel
Estudiant: Lamelo Fernández, Jorge
Departament: Bioquímica i Biotecnologia
Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
Data de la defensa del treball: 2021-06-21
Director del projecte: De Mier Vinue, Jordi
Resum: Col·laboració amb l'empresa Galician Brew per a l'estudi tecnològic del desenvolupament del llúpol tant al camp com al procés cerveser, per tal d'entendre la seva naturalesa i establir possibles millores en el seu ús a nivell microbrewery. Per això, es tracten essencialment els temes de cultiu, aroma i amargor del llúpol, des d'una perspectiva química i pràctica, en què s'estableixen una sèrie de conclusions bibliogràfiques per a la millora del seu rendiment durant el seu cultiu i producció cervesera. Colaboración con la empresa Galician Brew para el estudio tecnológico del desarrollo del lúpulo tanto en el campo como en el proceso cervecero, con el fin de entender su naturaleza y establecer posibles mejoras en su uso a nivel microbrewery. Para ello, se tratan esencialmente los temas de cultivo, aroma y amargor del lúpulo, desde una perspectiva química y práctica, en la que se establecen una serie de conclusiones bibliográficas para la mejora de su rendimiento durante su cultivo y producción cervecera.
Matèria: Enologia
Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)
Idioma: Castellà
Ensenyament(s): Begudes Fermentades
Títol en la llengua original: Desarrollo tecnológico del lúpulo: A nivel Microbrewery
Data d'alta al repositori: 2021-10-27