Treballs Fi de Màster> Bioquímica i Biotecnologia

Millora fenotípica i conservació de la soca de llevat Saccharomyces cerevisiae Penedès-29

  • Dades identificatives

    Identificador: TFM:830
    Autors:
    Giralt Roig, Quim
  • Altres:

    Paraules clau: Llum UV, EMS, Congelació UV light, EMS, freezing Luz UV, EMS, Congelación
    Títol en diferents idiomes: Millora fenotípica i conservació de la soca de llevat Saccharomyces cerevisiae Penedès-29 Phenotypic improvement and conservation of the yeast strain Saccharomyces cerevisiae Penedès-29 Mejora fenotípica y conservación de la cepa de levadura Saccharomyces cerevisiae Penedès-29
    Àrees temàtiques: Enologia Enology Enología
    Confidencialitat: No
    Curs acadèmic: 2020-2021
    Estudiant: Giralt Roig, Quim
    Departament: Bioquímica i Biotecnologia
    Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
    Data de la defensa del treball: 2021-06-23
    Director del projecte: Torija, María Jesús
    Resum: Ús de tèniques de mutagènesi clàssica (Llum UV i EMS) per reduir la producció d'àcid acètic de la soca de llevat P29. Conservació del peu de cuba del llevat P29 mitjançant la congelació, utlitzant crioprotectors per a conservar la viabilitat cel·lular.
    Matèria: Enologia
    Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)
    Idioma: Català
    Ensenyament(s): Begudes Fermentades
    Títol en la llengua original: Millora fenotípica i conservació de la soca de llevat Saccharomyces cerevisiae Penedès-29
    Data d'alta al repositori: 2021-10-28
  • Paraules clau:

    Enologia
    Enology
    Enología
    Enologia
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar