Paraules clau: Llum UV, EMS, Congelació UV light, EMS, freezing Luz UV, EMS, Congelación
Títol en diferents idiomes: Millora fenotípica i conservació de la soca de llevat Saccharomyces cerevisiae Penedès-29 Phenotypic improvement and conservation of the yeast strain Saccharomyces cerevisiae Penedès-29 Mejora fenotípica y conservación de la cepa de levadura Saccharomyces cerevisiae Penedès-29
Àrees temàtiques: Enologia Enology Enología
Confidencialitat: No
Curs acadèmic: 2020-2021
Estudiant: Giralt Roig, Quim
Departament: Bioquímica i Biotecnologia
Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
Data de la defensa del treball: 2021-06-23
Director del projecte: Torija, María Jesús
Resum: Ús de tèniques de mutagènesi clàssica (Llum UV i EMS) per reduir la producció d'àcid acètic de la soca de llevat P29. Conservació del peu de cuba del llevat P29 mitjançant la congelació, utlitzant crioprotectors per a conservar la viabilitat cel·lular.
Matèria: Enologia
Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)
Idioma: Català
Ensenyament(s): Begudes Fermentades
Títol en la llengua original: Millora fenotípica i conservació de la soca de llevat Saccharomyces cerevisiae Penedès-29
Data d'alta al repositori: 2021-10-28