Treballs Fi de Màster> Bioquímica i Biotecnologia

Millora fenotípica i conservació de la soca de llevat Saccharomyces cerevisiae Penedès-29

  • Identification data

    Identifier: TFM:830
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFM830
  • Authors:

    Giralt Roig, Quim
  • Others:

    Keywords: Llum UV, EMS, Congelació UV light, EMS, freezing Luz UV, EMS, Congelación
    Title in different languages: Millora fenotípica i conservació de la soca de llevat Saccharomyces cerevisiae Penedès-29 Phenotypic improvement and conservation of the yeast strain Saccharomyces cerevisiae Penedès-29 Mejora fenotípica y conservación de la cepa de levadura Saccharomyces cerevisiae Penedès-29
    Subject areas: Enologia Enology Enología
    Confidenciality: No
    Academic year: 2020-2021
    Student: Giralt Roig, Quim
    Department: Bioquímica i Biotecnologia
    Access Rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
    Work's public defense date: 2021-06-23
    Project director: Torija, María Jesús
    Abstract: Ús de tèniques de mutagènesi clàssica (Llum UV i EMS) per reduir la producció d'àcid acètic de la soca de llevat P29. Conservació del peu de cuba del llevat P29 mitjançant la congelació, utlitzant crioprotectors per a conservar la viabilitat cel·lular.
    Subject: Enologia
    Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
    Language: Català
    Education area(s): Begudes Fermentades
    Title in original language: Millora fenotípica i conservació de la soca de llevat Saccharomyces cerevisiae Penedès-29
    Creation date in repository: 2021-10-28
  • Keywords:

    Enologia
    Enology
    Enología
    Enologia
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar