Keywords: Llum UV, EMS, Congelació UV light, EMS, freezing Luz UV, EMS, Congelación
Title in different languages: Millora fenotípica i conservació de la soca de llevat Saccharomyces cerevisiae Penedès-29 Phenotypic improvement and conservation of the yeast strain Saccharomyces cerevisiae Penedès-29 Mejora fenotípica y conservación de la cepa de levadura Saccharomyces cerevisiae Penedès-29
Subject areas: Enologia Enology Enología
Confidenciality: No
Academic year: 2020-2021
Student: Giralt Roig, Quim
Department: Bioquímica i Biotecnologia
Access Rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
Work's public defense date: 2021-06-23
Project director: Torija, María Jesús
Abstract: Ús de tèniques de mutagènesi clàssica (Llum UV i EMS) per reduir la producció d'àcid acètic de la soca de llevat P29. Conservació del peu de cuba del llevat P29 mitjançant la congelació, utlitzant crioprotectors per a conservar la viabilitat cel·lular.
Subject: Enologia
Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
Language: Català
Education area(s): Begudes Fermentades
Title in original language: Millora fenotípica i conservació de la soca de llevat Saccharomyces cerevisiae Penedès-29
Creation date in repository: 2021-10-28