Paraules clau: equipo de microcervecería, metodología de elaboración de cerveza, cervecería microbrewery equipment, brewing methodology, brewery equip de microcerveseria, metodologia d'elaboració de cervesa, cerveseria
Títol en diferents idiomes: Estudio analítico de cervecerías artesanales en el centro de España Analytical Study of Craft Breweries in Central Spain Estudi analític de cerveseries artesanes al centre d'Espanya
Àrees temàtiques: Enología Enology Enologia
Confidencialitat: No
Curs acadèmic: 2020-2021
Estudiant: Ranfranz, Sarah
Departament: Bioquímica i Biotecnologia
Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
Data de la defensa del treball: 2021-07-30
Director del projecte: Plata Cots, Roger
Resum: Aquest estudi analític de les cerveseries consisteix en una recopilació i anàlisi de dades d'una entrevista realitzada amb 10 cerveseries diferents al centre d'Espanya, incloent Madrid, Toledo i Segòvia. Les preguntes es van centrar en 4 categories principals: equips, mètodes, matèries primeres i visió global de la fàbrica de cervesa. Pretén analitzar les pràctiques del sector de la cervesa artesana en una regió específica. Aquest estudi és una continuació del treball realitzat per Alvaro Mayordomo Martínez, acabat el 2020 a Catalunya i València. This analytical study of breweries consists of a compilation and analysis of data from an interview conducted with 10 different breweries throughout central Spain, including Madrid, Toledo and Segovia. The questions focused on 4 main categories: equipment, methods, raw materials and global vision of the brewery. It aims to overview the practices of the craft beer sector in a specific region. This study is a continuation of the work done by Alvaro Mayordomo Martínez, completed in 2020 in Cataluña and Valencia.
Matèria: Enologia
Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)
Idioma: Anglès
Ensenyament(s): Begudes Fermentades
Títol en la llengua original: Analytical Study of Craft Breweries in Central Spain
Data d'alta al repositori: 2021-11-03