Treballs Fi de Màster> Bioquímica i Biotecnologia

Analytical Study of Craft Breweries in Central Spain

  • Dades identificatives

    Identificador: TFM:838
    Autors:
    Ranfranz, Sarah
  • Altres:

    Paraules clau: equipo de microcervecería, metodología de elaboración de cerveza, cervecería microbrewery equipment, brewing methodology, brewery equip de microcerveseria, metodologia d'elaboració de cervesa, cerveseria
    Títol en diferents idiomes: Estudio analítico de cervecerías artesanales en el centro de España Analytical Study of Craft Breweries in Central Spain Estudi analític de cerveseries artesanes al centre d'Espanya
    Àrees temàtiques: Enología Enology Enologia
    Confidencialitat: No
    Curs acadèmic: 2020-2021
    Estudiant: Ranfranz, Sarah
    Departament: Bioquímica i Biotecnologia
    Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
    Data de la defensa del treball: 2021-07-30
    Director del projecte: Plata Cots, Roger
    Resum: Aquest estudi analític de les cerveseries consisteix en una recopilació i anàlisi de dades d'una entrevista realitzada amb 10 cerveseries diferents al centre d'Espanya, incloent Madrid, Toledo i Segòvia. Les preguntes es van centrar en 4 categories principals: equips, mètodes, matèries primeres i visió global de la fàbrica de cervesa. Pretén analitzar les pràctiques del sector de la cervesa artesana en una regió específica. Aquest estudi és una continuació del treball realitzat per Alvaro Mayordomo Martínez, acabat el 2020 a Catalunya i València. This analytical study of breweries consists of a compilation and analysis of data from an interview conducted with 10 different breweries throughout central Spain, including Madrid, Toledo and Segovia. The questions focused on 4 main categories: equipment, methods, raw materials and global vision of the brewery. It aims to overview the practices of the craft beer sector in a specific region. This study is a continuation of the work done by Alvaro Mayordomo Martínez, completed in 2020 in Cataluña and Valencia.
    Matèria: Enologia
    Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)
    Idioma: Anglès
    Ensenyament(s): Begudes Fermentades
    Títol en la llengua original: Analytical Study of Craft Breweries in Central Spain
    Data d'alta al repositori: 2021-11-03
  • Paraules clau:

    Enología
    Enology
    Enologia
    Enologia
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar