Palabras clave: equipo de microcervecería, metodología de elaboración de cerveza, cervecería microbrewery equipment, brewing methodology, brewery equip de microcerveseria, metodologia d'elaboració de cervesa, cerveseria
Título en diferentes idiomas: Estudio analítico de cervecerías artesanales en el centro de España Analytical Study of Craft Breweries in Central Spain Estudi analític de cerveseries artesanes al centre d'Espanya
Áreas temàticas: Enología Enology Enologia
Confidencialidad: No
Curso académico: 2020-2021
Estudiante: Ranfranz, Sarah
Departamento: Bioquímica i Biotecnologia
Derechos de Accesso: info:eu-repo/semantics/openAccess
Fecha de la defensa del trabajo: 2021-07-30
Director del proyecto: Plata Cots, Roger
Resumen: Aquest estudi analític de les cerveseries consisteix en una recopilació i anàlisi de dades d'una entrevista realitzada amb 10 cerveseries diferents al centre d'Espanya, incloent Madrid, Toledo i Segòvia. Les preguntes es van centrar en 4 categories principals: equips, mètodes, matèries primeres i visió global de la fàbrica de cervesa. Pretén analitzar les pràctiques del sector de la cervesa artesana en una regió específica. Aquest estudi és una continuació del treball realitzat per Alvaro Mayordomo Martínez, acabat el 2020 a Catalunya i València. This analytical study of breweries consists of a compilation and analysis of data from an interview conducted with 10 different breweries throughout central Spain, including Madrid, Toledo and Segovia. The questions focused on 4 main categories: equipment, methods, raw materials and global vision of the brewery. It aims to overview the practices of the craft beer sector in a specific region. This study is a continuation of the work done by Alvaro Mayordomo Martínez, completed in 2020 in Cataluña and Valencia.
Materia: Enologia
Entidad: Universitat Rovira i Virgili (URV)
Idioma: Anglès
Enseñanza(s): Begudes Fermentades
Título en la lengua original: Analytical Study of Craft Breweries in Central Spain
Fecha de alta en el repositorio: 2021-11-03