Treballs Fi de Màster> Bioquímica i Biotecnologia

Analytical Study of Craft Breweries in Central Spain

  • Datos identificativos

    Identificador: TFM:838
    Autores:
    Ranfranz, Sarah
  • Otros:

    Palabras clave: equipo de microcervecería, metodología de elaboración de cerveza, cervecería microbrewery equipment, brewing methodology, brewery equip de microcerveseria, metodologia d'elaboració de cervesa, cerveseria
    Título en diferentes idiomas: Estudio analítico de cervecerías artesanales en el centro de España Analytical Study of Craft Breweries in Central Spain Estudi analític de cerveseries artesanes al centre d'Espanya
    Áreas temàticas: Enología Enology Enologia
    Confidencialidad: No
    Curso académico: 2020-2021
    Estudiante: Ranfranz, Sarah
    Departamento: Bioquímica i Biotecnologia
    Derechos de Accesso: info:eu-repo/semantics/openAccess
    Fecha de la defensa del trabajo: 2021-07-30
    Director del proyecto: Plata Cots, Roger
    Resumen: Aquest estudi analític de les cerveseries consisteix en una recopilació i anàlisi de dades d'una entrevista realitzada amb 10 cerveseries diferents al centre d'Espanya, incloent Madrid, Toledo i Segòvia. Les preguntes es van centrar en 4 categories principals: equips, mètodes, matèries primeres i visió global de la fàbrica de cervesa. Pretén analitzar les pràctiques del sector de la cervesa artesana en una regió específica. Aquest estudi és una continuació del treball realitzat per Alvaro Mayordomo Martínez, acabat el 2020 a Catalunya i València. This analytical study of breweries consists of a compilation and analysis of data from an interview conducted with 10 different breweries throughout central Spain, including Madrid, Toledo and Segovia. The questions focused on 4 main categories: equipment, methods, raw materials and global vision of the brewery. It aims to overview the practices of the craft beer sector in a specific region. This study is a continuation of the work done by Alvaro Mayordomo Martínez, completed in 2020 in Cataluña and Valencia.
    Materia: Enologia
    Entidad: Universitat Rovira i Virgili (URV)
    Idioma: Anglès
    Enseñanza(s): Begudes Fermentades
    Título en la lengua original: Analytical Study of Craft Breweries in Central Spain
    Fecha de alta en el repositorio: 2021-11-03
  • Palabras clave:

    Enología
    Enology
    Enologia
    Enologia
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar