Paraules clau: Innovació, Complement alimentari, Design Thiking Innovation, Food supplement, Design Thinking Innovación , Complemento alimentarip, Design Thiking
Títol en diferents idiomes: Desenvolupament d'Aquilea Articulaciones Forte-Dol Aquilea Articulaciones Forte-Dol's development Desarrollo de Aquilea Articulaciones Forte-Dol
Àrees temàtiques: Ciències de la salut Health sciences Ciencias de la salud
Confidencialitat: Si
Curs acadèmic: 2020-2021
Estudiant: Castells Ingla, Mariona
Departament: Bioquímica i Biotecnologia
Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
Data de la defensa del treball: 2021-09-13
Director del projecte: Castiñeira Carniago, Marta; Muguerza Marquínez, Begoña
Resum: El treballa explicadetalladament el procés de desenevolupament d'Aquilea Articulaciones Forte-Dol, un complement alimentari destinat a tractar i millorar els dolors articulars. La mètodologia utilitzada és el Design Thinking, mètode creat per a solucionar problemes d’una forma diferent i centrat en el consumidor, que pot ser utilitzat en la creació de productes per la indústria, entre les quals la farmacèutica. Finalment es mostra que és útil per a crar productes innovadors.
Matèria: Ciències de la salut
Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)
Idioma: Català
Ensenyament(s): Nutrició i Metabolisme
Títol en la llengua original: Desenvolupament d'Aquilea Articulaciones Forte-Dol
Data d'alta al repositori: 2021-11-17