Treballs Fi de Màster> Bioquímica i Biotecnologia

Desenvolupament d'Aquilea Articulaciones Forte-Dol

  • Dades identificatives

    Identificador: TFM:878
    Autors:
    Castells Ingla, Mariona
  • Altres:

    Paraules clau: Innovació, Complement alimentari, Design Thiking Innovation, Food supplement, Design Thinking Innovación , Complemento alimentarip, Design Thiking
    Títol en diferents idiomes: Desenvolupament d'Aquilea Articulaciones Forte-Dol Aquilea Articulaciones Forte-Dol's development Desarrollo de Aquilea Articulaciones Forte-Dol
    Àrees temàtiques: Ciències de la salut Health sciences Ciencias de la salud
    Confidencialitat: Si
    Curs acadèmic: 2020-2021
    Estudiant: Castells Ingla, Mariona
    Departament: Bioquímica i Biotecnologia
    Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
    Data de la defensa del treball: 2021-09-13
    Director del projecte: Castiñeira Carniago, Marta; Muguerza Marquínez, Begoña
    Resum: El treballa explicadetalladament el procés de desenevolupament d'Aquilea Articulaciones Forte-Dol, un complement alimentari destinat a tractar i millorar els dolors articulars. La mètodologia utilitzada és el Design Thinking, mètode creat per a solucionar problemes d’una forma diferent i centrat en el consumidor, que pot ser utilitzat en la creació de productes per la indústria, entre les quals la farmacèutica. Finalment es mostra que és útil per a crar productes innovadors.
    Matèria: Ciències de la salut
    Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)
    Idioma: Català
    Ensenyament(s): Nutrició i Metabolisme
    Títol en la llengua original: Desenvolupament d'Aquilea Articulaciones Forte-Dol
    Data d'alta al repositori: 2021-11-17
  • Paraules clau:

    Ciències de la salut
    Health sciences
    Ciencias de la salud
    Ciències de la salut
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar