Palabras clave: Innovació, Complement alimentari, Design Thiking Innovation, Food supplement, Design Thinking Innovación , Complemento alimentarip, Design Thiking
Título en diferentes idiomas: Desenvolupament d'Aquilea Articulaciones Forte-Dol Aquilea Articulaciones Forte-Dol's development Desarrollo de Aquilea Articulaciones Forte-Dol
Áreas temàticas: Ciències de la salut Health sciences Ciencias de la salud
Confidencialidad: Si
Curso académico: 2020-2021
Estudiante: Castells Ingla, Mariona
Departamento: Bioquímica i Biotecnologia
Derechos de Accesso: info:eu-repo/semantics/openAccess
Fecha de la defensa del trabajo: 2021-09-13
Director del proyecto: Castiñeira Carniago, Marta; Muguerza Marquínez, Begoña
Resumen: El treballa explicadetalladament el procés de desenevolupament d'Aquilea Articulaciones Forte-Dol, un complement alimentari destinat a tractar i millorar els dolors articulars. La mètodologia utilitzada és el Design Thinking, mètode creat per a solucionar problemes d’una forma diferent i centrat en el consumidor, que pot ser utilitzat en la creació de productes per la indústria, entre les quals la farmacèutica. Finalment es mostra que és útil per a crar productes innovadors.
Materia: Ciències de la salut
Entidad: Universitat Rovira i Virgili (URV)
Idioma: Català
Enseñanza(s): Nutrició i Metabolisme
Título en la lengua original: Desenvolupament d'Aquilea Articulaciones Forte-Dol
Fecha de alta en el repositorio: 2021-11-17