Treballs Fi de Màster> Bioquímica i Biotecnologia

Desenvolupament d'Aquilea Articulaciones Forte-Dol

  • Datos identificativos

    Identificador: TFM:878
    Autores:
    Castells Ingla, Mariona
  • Otros:

    Palabras clave: Innovació, Complement alimentari, Design Thiking Innovation, Food supplement, Design Thinking Innovación , Complemento alimentarip, Design Thiking
    Título en diferentes idiomas: Desenvolupament d'Aquilea Articulaciones Forte-Dol Aquilea Articulaciones Forte-Dol's development Desarrollo de Aquilea Articulaciones Forte-Dol
    Áreas temàticas: Ciències de la salut Health sciences Ciencias de la salud
    Confidencialidad: Si
    Curso académico: 2020-2021
    Estudiante: Castells Ingla, Mariona
    Departamento: Bioquímica i Biotecnologia
    Derechos de Accesso: info:eu-repo/semantics/openAccess
    Fecha de la defensa del trabajo: 2021-09-13
    Director del proyecto: Castiñeira Carniago, Marta; Muguerza Marquínez, Begoña
    Resumen: El treballa explicadetalladament el procés de desenevolupament d'Aquilea Articulaciones Forte-Dol, un complement alimentari destinat a tractar i millorar els dolors articulars. La mètodologia utilitzada és el Design Thinking, mètode creat per a solucionar problemes d’una forma diferent i centrat en el consumidor, que pot ser utilitzat en la creació de productes per la indústria, entre les quals la farmacèutica. Finalment es mostra que és útil per a crar productes innovadors.
    Materia: Ciències de la salut
    Entidad: Universitat Rovira i Virgili (URV)
    Idioma: Català
    Enseñanza(s): Nutrició i Metabolisme
    Título en la lengua original: Desenvolupament d'Aquilea Articulaciones Forte-Dol
    Fecha de alta en el repositorio: 2021-11-17
  • Palabras clave:

    Ciències de la salut
    Health sciences
    Ciencias de la salud
    Ciències de la salut
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar