Keywords: Innovació, Complement alimentari, Design Thiking Innovation, Food supplement, Design Thinking Innovación , Complemento alimentarip, Design Thiking
Title in different languages: Desenvolupament d'Aquilea Articulaciones Forte-Dol Aquilea Articulaciones Forte-Dol's development Desarrollo de Aquilea Articulaciones Forte-Dol
Subject areas: Ciències de la salut Health sciences Ciencias de la salud
Confidenciality: Si
Academic year: 2020-2021
Student: Castells Ingla, Mariona
Department: Bioquímica i Biotecnologia
Access Rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
Work's public defense date: 2021-09-13
Project director: Castiñeira Carniago, Marta; Muguerza Marquínez, Begoña
Abstract: El treballa explicadetalladament el procés de desenevolupament d'Aquilea Articulaciones Forte-Dol, un complement alimentari destinat a tractar i millorar els dolors articulars. La mètodologia utilitzada és el Design Thinking, mètode creat per a solucionar problemes d’una forma diferent i centrat en el consumidor, que pot ser utilitzat en la creació de productes per la indústria, entre les quals la farmacèutica. Finalment es mostra que és útil per a crar productes innovadors.
Subject: Ciències de la salut
Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
Language: Català
Education area(s): Nutrició i Metabolisme
Title in original language: Desenvolupament d'Aquilea Articulaciones Forte-Dol
Creation date in repository: 2021-11-17