Treballs Fi de Màster> Geografia

Ens convertim en restauradors i restauradores. Innovació educatica: aprenentatge cooperatiu.

  • Identification data

    Identifier: TFM:1575
    Authors:
    Sellés Uriel, Marta Eugenia
  • Others:

    Keywords: Aprenentatge cooperatiu, participació, motivació. Cooperative learning, motivation, participation. Aprendizaje Cooperativo, motivación, participación.
    Title in different languages: We become restaurateurs. Educational innovation: cooperative learning. Nos convertimos en restauradoras y restauradores. Innovación educativa: Aprendizaje Cooperatiu.
    Subject areas: Història History Historia
    Confidenciality: No
    Academic year: 2022-2023
    Student: Sellés Uriel, Marta Eugenia
    APS: No
    Department: Geografia
    Access Rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
    Work's public defense date: 2023-09-12
    Project director: Terrón Vasco, Carlos
    Abstract: In the present work, an educational innovation focused on Cooperative Learning was carried out. During the creation process of this TFM, a different educational methodology than usual was implemented in two of the 2 ESO classrooms of the Moisès Broggi Public Institute. The aim was to improve students' learning and academic results; in addition, the aim was to qualitatively calculate whether cooperative work in heterogeneous groups would have a positive influence on student motivation and whether it could reduce the difference in participation within classrooms. The results were quite varied and the limitations and future lines of action were contrasted with previous literature on the subject. En el present treball es va dur a terme una innovació educativa centrada en l'Aprenentatge Cooperatiu. Durant el procés de creació d'aquest TFM es va implantar una metodologia educativa diferent de l'habitual a dues de les aules de 2 ESO de l'Institut Públic Moisès Broggi. L'objectiu va ser millorar els aprenentatges i els resultats acadèmics dels estudiants; a més, es pretenia calcular de manera qualitativa si el treball cooperatiu en grups heterogenis influiria de manera positiva en la motivació de l'alumnat i si podria disminuir la diferència de participació dins de les aules. Els resultats van ser força variats i les limitacions i futures línies d'actuacions van ser contrastades amb la literatura anterior sobre el tema.
    Subject: Educació
    Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
    Language: cat
    Education area(s): Formació del professorat d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació  Professional i Ensenyament d'Idiomes
    Title in original language: Ens convertim en restauradors i restauradores. Innovació educatica: aprenentatge cooperatiu.
    Creation date in repository: 2024-02-29
  • Keywords:

    Història
    History
    Historia
    Educació
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar