Treballs Fi de Màster> Geografia

Ens convertim en restauradors i restauradores. Innovació educatica: aprenentatge cooperatiu.

  • Datos identificativos

    Identificador: TFM:1575
  • Autores:

    Sellés Uriel, Marta Eugenia
  • Otros:

    Palabras clave: Aprenentatge cooperatiu, participació, motivació. Cooperative learning, motivation, participation. Aprendizaje Cooperativo, motivación, participación.
    Título en diferentes idiomas: We become restaurateurs. Educational innovation: cooperative learning. Nos convertimos en restauradoras y restauradores. Innovación educativa: Aprendizaje Cooperatiu.
    Áreas temàticas: Història History Historia
    Confidencialidad: No
    Curso académico: 2022-2023
    Estudiante: Sellés Uriel, Marta Eugenia
    APS: No
    Departamento: Geografia
    Derechos de Accesso: info:eu-repo/semantics/openAccess
    Fecha de la defensa del trabajo: 2023-09-12
    Director del proyecto: Terrón Vasco, Carlos
    Resumen: In the present work, an educational innovation focused on Cooperative Learning was carried out. During the creation process of this TFM, a different educational methodology than usual was implemented in two of the 2 ESO classrooms of the Moisès Broggi Public Institute. The aim was to improve students' learning and academic results; in addition, the aim was to qualitatively calculate whether cooperative work in heterogeneous groups would have a positive influence on student motivation and whether it could reduce the difference in participation within classrooms. The results were quite varied and the limitations and future lines of action were contrasted with previous literature on the subject. En el present treball es va dur a terme una innovació educativa centrada en l'Aprenentatge Cooperatiu. Durant el procés de creació d'aquest TFM es va implantar una metodologia educativa diferent de l'habitual a dues de les aules de 2 ESO de l'Institut Públic Moisès Broggi. L'objectiu va ser millorar els aprenentatges i els resultats acadèmics dels estudiants; a més, es pretenia calcular de manera qualitativa si el treball cooperatiu en grups heterogenis influiria de manera positiva en la motivació de l'alumnat i si podria disminuir la diferència de participació dins de les aules. Els resultats van ser força variats i les limitacions i futures línies d'actuacions van ser contrastades amb la literatura anterior sobre el tema.
    Materia: Educació
    Entidad: Universitat Rovira i Virgili (URV)
    Idioma: cat
    Enseñanza(s): Formació del professorat d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació  Professional i Ensenyament d'Idiomes
    Título en la lengua original: Ens convertim en restauradors i restauradores. Innovació educatica: aprenentatge cooperatiu.
    Fecha de alta en el repositorio: 2024-02-29
  • Palabras clave:

    Història
    History
    Historia
    Educació
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar