Treballs Fi de Màster> Pedagogia

Implementació de dinàmiques role-playing en l'assignatura d'Economia de 4t d'E.S.O. per apropar el mercat laboral a l'aula.

 • Identification data

  Identifier: TFM:737
  Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFM737
 • Authors:

  Sanz Parramon, Dídac
 • Others:

  Keywords: Aprendizaje activo, Dinámicas rol, Innovación Activelearning, Role-playing, Innovation Aprenentatge actiu, Dinàmiques rol, Innovació
  Title in different languages: Implementación de dinámicas role-playing en la asignatura de Economía de 4º de E.S.O. para acercar el mercado laboral a las aulas. Implementation of role-playing dynamics in the subject of Economics of 4th E.S.O. to bring the labour market closer to the classroom. Implementació de dinàmiques role-playing en l'assignatura d'Economia de 4t d'E.S.O. per apropar el mercat laboral a l'aula.
  Subject areas: Ciencias de la educación Education sciences Ciències de l'educació
  Confidenciality: No
  Academic year: 2020-2021
  Student: Sanz Parramon, Dídac
  Department: Pedagogia
  Access Rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Work's public defense date: 2021-06-21
  Project director: Pellicé, Francina
  Abstract: El següent treball demostra com l‘aplicació a l‘aula de dinàmiques de rol i simulacions d‘entorns professionals incrementa l‘interès dels alumnes de l‘assignatura optativa d‘economia i en garanteix un aprenentatge més durador i significatiu. A més, evidenciaré fins a quin punt aquestes dinàmiques cedeixen el protagonisme als alumnes i n‘augmenten la participació. A través de la present investigació, he descobert que la voluntat dels propis alumnes és la de treballar continguts relacionats amb el món del mercat laboral, donat que els consideren més útils de cara al futur. Això fomenta la seva motivació i la seva implicació en les tasques acadèmiques.
  Subject: Ciències de l'educació
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
  Language: Català
  Education area(s): Formació del professorat d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació  Professional i Ensenyament d'Idiomes
  Title in original language: Implementació de dinàmiques role-playing en l'assignatura d'Economia de 4t d'E.S.O. per apropar el mercat laboral a l'aula.
  Creation date in repository: 2021-07-23
 • Keywords:

  Ciencias de la educación
  Education sciences
  Ciències de l'educació
  Ciències de l'educació
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar