Treballs Fi de Màster> Pedagogia

Implementació de dinàmiques role-playing en l'assignatura d'Economia de 4t d'E.S.O. per apropar el mercat laboral a l'aula.

 • Datos identificativos

  Identificador: TFM:737
  Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFM737
 • Autores:

  Sanz Parramon, Dídac
 • Otros:

  Palabras clave: Aprendizaje activo, Dinámicas rol, Innovación Activelearning, Role-playing, Innovation Aprenentatge actiu, Dinàmiques rol, Innovació
  Título en diferentes idiomas: Implementación de dinámicas role-playing en la asignatura de Economía de 4º de E.S.O. para acercar el mercado laboral a las aulas. Implementation of role-playing dynamics in the subject of Economics of 4th E.S.O. to bring the labour market closer to the classroom. Implementació de dinàmiques role-playing en l'assignatura d'Economia de 4t d'E.S.O. per apropar el mercat laboral a l'aula.
  Áreas temàticas: Ciencias de la educación Education sciences Ciències de l'educació
  Confidencialidad: No
  Curso académico: 2020-2021
  Estudiante: Sanz Parramon, Dídac
  Departamento: Pedagogia
  Derechos de Accesso: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Fecha de la defensa del trabajo: 2021-06-21
  Director del proyecto: Pellicé, Francina
  Resumen: El següent treball demostra com l‘aplicació a l‘aula de dinàmiques de rol i simulacions d‘entorns professionals incrementa l‘interès dels alumnes de l‘assignatura optativa d‘economia i en garanteix un aprenentatge més durador i significatiu. A més, evidenciaré fins a quin punt aquestes dinàmiques cedeixen el protagonisme als alumnes i n‘augmenten la participació. A través de la present investigació, he descobert que la voluntat dels propis alumnes és la de treballar continguts relacionats amb el món del mercat laboral, donat que els consideren més útils de cara al futur. Això fomenta la seva motivació i la seva implicació en les tasques acadèmiques.
  Materia: Ciències de l'educació
  Entidad: Universitat Rovira i Virgili (URV)
  Idioma: Català
  Enseñanza(s): Formació del professorat d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació  Professional i Ensenyament d'Idiomes
  Título en la lengua original: Implementació de dinàmiques role-playing en l'assignatura d'Economia de 4t d'E.S.O. per apropar el mercat laboral a l'aula.
  Fecha de alta en el repositorio: 2021-07-23
 • Palabras clave:

  Ciencias de la educación
  Education sciences
  Ciències de l'educació
  Ciències de l'educació
 • Documentos:

 • Cerca a google

  Search to google scholar