Palabras clave: cervesa, cupatge, bóta beer, blending, Imperial Stout cerveza, coupage, barrica
Título en diferentes idiomas: Estudi per a la realitzación d'un cupatge entre dues cerveses d'estil Imperial Stout Study for the realization of a blending between two Imperial Stout style beers Estudio para la realización de un coupage entre dos cervezas de estilo Imperial Stout
Áreas temàticas: Indústries agroalimentàries Food and agricultural industries Industrias agroalimentarias
Confidencialidad: No
Curso académico: 2020-2021
Estudiante: Hernández Macià, Marc
Departamento: Bioquímica i Biotecnologia
Derechos de Accesso: info:eu-repo/semantics/openAccess
Fecha de la defensa del trabajo: 2021-06-21
Director del proyecto: De Mier Vinué, Jordi
Resumen: Aquest projecte té com a objectiu la creació d'una cervesa col·laborativa partint de la Montseny Mala Vida i La Pirata Black Block. Per fer-ho, s'ha realitzat una caracterització fisicoquímica analitzant paràmetres com el color, l'amargor i el percentatge d'etanol juntament amb una caracterització microbiològica realitzant sembres amb medis selectius per identificar l'estat microbiològic de les cerveses. A més, s'ha elaborat un anàlisi sensorial amb 17 jutges entrenats per poder establir els percentatges de cupatge. També s'ha dissenyat un pla de treball per al transport i recepció de cervesa a granel que es pot utilitzar en el sector.
Materia: Indústries agroalimentàries
Entidad: Universitat Rovira i Virgili (URV)
Idioma: Català
Enseñanza(s): Begudes Fermentades
Título en la lengua original: Estudi per a la realitzación d'un cupatge entre dues cerveses d'estil Imperial Stout
Fecha de alta en el repositorio: 2021-10-28